Customers from Colombia & Ecuador October 29th~30th, 2019

28~29.10.2019

Customers from #colombia #ecuador

Tour by Toyota ALPHARD 2019 in #kyoto #osaka #kobe

***pick up & drop off at Port of Osaka & Port of Kobe ***

Traveling by Spectrum of the Seas

29/10/2019

OSAKA & KOBE Tour

[DRAFT] ITINERARY

13:00~13:30 Pick up at Port of KOBE then head Nunobuki Ropeway

13:30~14:30 Visit Nunobuki Ropeway <60 Minutes>

14:30~16:00 Head to Osaka Castle ***Must arrive at Osaka Castle before 16:00PM

16:00~17:00 Visit Osaka Castle <60 Minutes>

17:00~17:30 Head to Umeda Sky Building

17:30~18:30 Visit Umeda Sky Building <60 Minutes>

18:30~19:00 Head to Dotonbori/Shinsaibashi/Namba

19:00~19:30 Visit Dotonbori/Shinsaibashi/Namba <30 Minutes>

19:30~20:30 Head back to Kobe and drop off at Kobe Steak Land for dinner

***Kobe Steak land last order is at 20:30PM

30/10/2019

KYOTO Tour

[DRAFT] ITINERARY

07:30~09:00 Pick up at Port of OSAKA and head to KYOTO Arashiyama

09:00~10:00 Visit Arashiyama (Bamboo Grove, Togetsu Bridge, Tenryuji and the town) <60 Minutes>

10:00~10:30 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

10:30~11:00 Visit Kinkakuji – The Golden Pavilion <30 Minutes>

11:00~12:00 Head to Higashiyama District

12:00~13:00 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka, Kiyomizudera) <60 Minutes>

13:00~14:20 Tea Ceremony <40 Minutes + traveling time)

14:20~15:50 Head back and arrive at Port of Osaka

REMARKS:

Already booked Tea ceremony at https://mai-ko.com/tour/japanese-tea-ceremony-in-kyoto-casual-clothes/

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Published by iSEKAI Group 株式会社

iSEKAI Group 株式会社の公開情報 iSEKAI グループ株式会社は主に2つの分野に焦点をあてたグループ会社です。 1)教育 日本の企業で働いている従業員の方や企業に対して英語教育を行うこと。+静かで落ち着いた環境のsalonスペースでネイティブの先生から楽しみながら英語を学ぶことです。 2)旅行 日本国内でのVIPのためのプライベートツアーやダナンリゾート(ベトナム)、ラオス旅行の案内もしております。

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: