Customers from the Philippines October 29th, 2019

29.10.2019

Customers from #philippines

Tour by Toyota HIACE 2019 in #nara & #kyoto

[DRAFT] ITINERARY

08:00~09:00 Pick up at hotel and head to NARA

09:00~10:30 Visit Todaiji and Nara Deer Park <90 Minutes>

10:30~12:00 Head to KYOTO Arashiyama

12:00~13:00 Lunch <60 Minutes>

13:00~14:30 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryu-ji and the town) <90 Minutes>

14:30~15:00 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

15:00~15:40 Visit Kinkakuji – The Golden Pavilion <40 Minutes>

15:40~16:10 Head to Higashiyama District

16:10~17:10 Visit (Ninenzaka – 100 years old wooden Starbucks, Sannenzaka and Kiyomizudera) <60 Minutes>

17:10~17:30 Head to Fushimi Inari Taisha

17:30~18:00 Visit Fushimi Inari Taisha <30 Minutes>

18:00~19:00 Head back to OSAKA and arrive at hotel.

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: