Customers from the Philippines October 28th ~ 31st, 2019

28~31/10/2019

From the Philippines

Multi-Days Tour

Tour by Land Rover Discovery Sport 2018

***We added UZU-NO-MICHI Walkway, UZU-NO-OKA O-NARUTO Bridge Memorial Hall, OTSUKA Museum of Art & many more to the schedules***

28/10/2019

KIX Airport Pick-Up

Pick-Up: KIX TERMINAL 1, TIME 1410

Drop-Off: Went Awaji Higashikaigan 1990-1 Heianura, Aigacho, Sumoto 656-2121

29/10/2019

AWAJI ISLAND Tour

[DRAFT] ITINERARY

09:00~09:45 Pick up at hotel and head to Awaji Yumebutai

09:45~13:45 Visit Awaji Yumebutai and Akashi Kaikyo National Park + Lunch <4 Hours>

13:45~14:15 Head to Awaji Hanasajiki

14:15~15:15 Visit Awaji Hanasajiki <60 Minutes>

15:15~15:30 Head to Water Temple

15:30~16:30 Visit Water Temple <60 Minutes>

16:30~17:15 Head back and arrive at hotel

30/10/2019

AWAJI ISLAND Tour

[DRAFT] ITINERARY

09:00~09:45 Pick up at hotel and head to Naruto Whirlpools

09:45~11:45 Visit Naruto Whirlpools <120 Minutes>

11:45~13:00 Lunch <75 Minutes>

13:00~13:45 Head to Sumoto Castle

13:45~14:45 Visit Sumoto Castle <60 Minutes>

14:45~15:45 Head to Izanagi Shrine

15:45~16:30 Visit Izanagi Shrine <45 Minutes>

16:30~17:00 Head back and arrive at hotel

31/10/2019

KIX Airport Drop-Off

Pick-Up: Went Awaji Higashikaigan 1990-1 Heianura, Aigacho, Sumoto 656-2121

Drop-Off: KIX TERMINAL 1, TIME 09:00

Private VIP Tour in Awaji Island

Customize your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: