Customers from the Philippines October 5th, 2019

05.10.2019

Customers from #philippines

A day trip by Toyota Hiace 2019 in #nara & #osaka

08:00~08:50 Pick up at Hotel then head to NARA

08:50~10:30 Visit Todaiji Temple, Yoshikien Garden, Nara Deer Park <100 Minutes>

10:30~10:40 Head to Kasuga Taisha

10:40~11:10 Visit Kasuga Taisha <30 Minutes>

11:10~11:25 Head to Kofukuji Temple

11:25~12:00 Visit Kofukuji Temple <35 Minutes>

12:00~13:00 Lunch <60 Minutes>

13:00~13:45 Head to OSAKA Castle

13:45~15:15 Visit Osaka Castle <90 Minutes>

15:15~15:30 Head to Tennoji Temple

15:30~15:45 Visit Tennoji Temple <15 Minutes>

15:45~16:00 Head back to Hotel in Osaka or drop off at Shinsaibashi/Namba/Dotonbori/Kuromon Market

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: