Customers from America October 4th, 2019

04.10.2019

Customers from #us #usa #america

A day trip by Land Rover Discovery Sport 2018 in #kyoto

KYOTO

OCT. 4TH, 2019 (Friday)

[DRAFT] ITINERARY

10:00~10:20 Pick up at hotel in KYOTO & head to Fushimi Inari Taisha

10:20~11:00 Visit Fushimi Inari Taisha <40 Minutes>

11:00~11:45 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

11:45~12:30 Visit Kinkakuji <45 Minutes>

12:30~13:30 Lunch <60 Minutes>

13:30~14:00 Head to Kyoto Imperial Palace

14:00~15:00 Visit Kyoto Imperial Palace <60 Minutes>

15:00~15:20 Head to Sanjusangendo

15:20~16:00 Visit Sanjusangendo <40 Minutes>

16:00~16:15 Head to Higashiyama District

16:15~17:45 Visit Higashiyama District (Ninenzaka – 100 years old wooden Starbucks, Sannenzaka, Kiyomizudera) <90 Minutes>

17:45~18:00 Head back and arrive at hotel

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: