Customers from Australia October 23rd, 2019

23.10.2019

Customers from #australia

Tour by Minivan Toyota HIACE 2019 in #kyoto

[DRAFT] ITINERARY

10:30~10:45 Pick up at Kyoto Station and head to KYOTO Arashiyama

10:45~12:00 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryu-ji and the town) <75 Minutes>

12:00~13:30 Lunch <90 Minutes>

13:30~14:10 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

14:10~14:40 Visit Kinkakuji <30 Minutes>

14:40~15:10 Head to Higashiyama District

15:10~16:30 Visit Higashiyama District (Ninenzaka-100 year old wooden Tatami Starbucks, Sannenzaka and Kiyomizudera) <80 Minutes>

16:30~16:40 Head to Gion

16:40~17:10 Visit Gion <30 Minutes>

17:10~17:40 Head to Fushimi Inari Taisha

17:40~18:15 Visit to Fushimi Inari Taisha <35 Minutes>

18:15~18:30 Drop off at Kyoto Station

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: