Customers from the Philippines October 21st, 2019

21.10.2019

Customers from #philippines #philippines🇵🇭 Tour by Minivan Toyota 14 seaters in #kyoto & #nara

*** update fall foliage in Kyoto ***

ITINERARY:

09:00~10:00 Pick up at hotel at OSAKA and head to KYOTO Arashiyama

10:00~11:30 Visit Arashiyama (Bamboo forest, Tenryu-Ji, Togetsu Bridge) <90 Minutes>

11:30~12:00 Head to Nishiki Market

12:00~13:00 Lunch at Nishiki Market <60 Minutes>

***Western food: pizza, fried chicken, sausage …

13:30~14:10 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

14:10~14:40 Head to Higashi Yama District

14:10~15:30 Visit Higashiyama District (Ninenzaka – 100 years old Tatami Wooden Starbucks, Sannenzaka, Kiyomizudera) <80 Minutes>

15:30~15:45 Head to Gion

15:45~16:30 Visit Gion <45 Minutes>

16:30~16:45 Head to Fushimi Inari

16:45~17:30 Visit Fushimi Inari <45 Minutes>

17:30~18:30 Head back and arrive in OSAKA

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: