Customers from India December 3rd, 2019

03.12.2019 Customers from #india Traveling to #kyoto by Land Rover Discovery Sport 2018 Pick-up & Drop-off at hotel in #osaka DRAFT Itinerary 11:00~12:30 Pick up at hotel & head to KYOTO 12:30~14:00 Visit Nishiki Market + Lunch <90 Minutes> 14:00~14:20 Head to Higashiyama District 14:20~15:30 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka, Kiyomizudera) <70 Minutes> 15:30~15:45 HeadContinue reading “Customers from India December 3rd, 2019”

Customers from Singapore and Indonesia December 2nd, 2019

02.12.2019 Customers from #singapore and #indonesia Traveling to #nara and #kyoto by Toyota HIACE 2019 Pick-up & Drop-off at hotel in #osaka [DRAFT] ITINERARY 08:00~09:00 Pick up at hotel in OSAKA & Head to NARA 09:00~10:30 Visit Todaiji Temple and Nara Deer Park <90 Minutes> 10:30~12:00 Head to KYOTO 12:00~13:00 Lunch <60 Minutes> 14:00~15:00 KimonoContinue reading “Customers from Singapore and Indonesia December 2nd, 2019”

Customers from America November 28th, 2019

28.11.2019 Customers from #usa #america #us Pick-up and drop-off at #courtyardmarriotshinosaka Travel in #kyoto by Toyota Commuter [DRAFT] ITINERARY 12:00~13:00 Pick up at hotel in OSAKA and head to KYOTO Arashiyama 13:00~14:30 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Tenryu-ji, Togetsu Bridge and the town) <60 Minutes> 14:30~15:00 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 15:00~15:40 Visit KinkakujiContinue reading “Customers from America November 28th, 2019”

Customers from Australia and New Zealand November 26th, 2019

26.11.2019 Customers from #australia #newzealand Pick-up and drop-off at Port of Kobe #portofkobe #kobeport #kobecruiseshipterminal #celebritymillennium Traveling by Toyota Commuter in #kyoto from #kobe [DRAFT] Itinerary 07:00~08:45 Pick up at Port of KOBE and Head to KYOTO 08:45~09:30 Visit Kinkakuji – The Golden Pavilion <45 Minutes> 09:30~10:00 Head to Eikando Temple 10:00~11:30 Visit Eikando Temple,Continue reading “Customers from Australia and New Zealand November 26th, 2019”

Customers from America November 23rd, 2019

23.11.2019 Customers from #america #usa #us Pick-up and drop-off at Port of Osaka #portofosaka #osakaport #cruiseshipdiamond Traveling by Toyota HIACE 2019 in #kyoto [DRAFT] ITINERARY 09:00~10:30 Pick up at Port of OSAKA and head to Arashiyama 10:30~12:00 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Tenryu-ji Temple, Togetsu-Bridge and the town) <90 Minutes> 12:00~13:00 Visit Monkey Park <60 Minutes>Continue reading “Customers from America November 23rd, 2019”