Category Archives: OSAKA Tour

Customers from America October 16th, 2019

16.10.2019

Customers from #usa #america #us

Tour by Toyota HIACE in #kyoto

Pick up & drop off at #osakaport

[DRAFT] Itinerary

*** traveled with our professional tour guide with car and driver!!!

08:30 ~ meeting at Osaka Port

10:00 Kinkakuji Temple

11:15 Noji Castle

13:00 Fushimi Inari Shrine

14:00 Gion Area

15:30 Back to Osaka

17:00~17:30 drop off in Osaka Port (same as meeting place)

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from America October 16th, 2019

16.10.2019

Customers from #usa #america #us

Tour by Toyota ALPHARD in #kyoto

Pick up & drop off at #osakaport #tempozan

[DRAFT] ITINERARY

09:00 ~10:30 Pick up at Port of Osaka and head to KYOTO Arashiyama

10:30~11:30 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryuji, Arashiyama Town) <60 Minutes>

11:30 ~12:30 Lunch <60 Minutes>

12:30 ~13:00 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

13:00 ~13:40 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

13:40 ~14:10 Head to Higashiyama District

14:10~15:40 Visit Higashiyama District (Ninenzaka “100-year-old wooden starbucks”, Sanneizaka & Kiyomizudera) <90 Minutes>

15:40~16:00 Head to Fushimi Inari Taisha

16:00~16:30 Visit Fushimi Inari Taisha <30 Minutes>

16:30~18:00 Head back to Port of Osaka

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from America October 16th, 2019

16.10.2019

Customers from #usa #america #us

Tour by Toyota HIACE in #kyoto

Pick up & drop off at #osakaport #tempozan

*** The following schedule is quite tight but it’s the schedule that our clients requested. After mutual recommendation and agreement, the plan is set as below. However, clients finished earlier and didn’t complete the list because they felt tired :)***

[DRAFT] ITINERARY

10:00~11:30 Pick up at Port of Osaka and head to KYOTO Arashiyama

11:30~12:30 Visit Tenryu-ji Temple and Bamboo Forest <60 Minutes>

12:30~13:30 Lunch <60 Minutes>

13:30~14:00 Head to Ryoan-Ji

14:00~14:30 Visit Ryoan-Ji <30 Mintues>

14:30~14:35 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

14:35~15:15 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

15:15~15:35 Head to Nijo Castle

15:35~16:05 Visit Nijo Castle <30 Minutes>

16:05~16:30 Head to Higashiyama District

16:30~17:30 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka and Kiyomizudera) <60 Minutes>

17:30~17:40 Head to Gion

17:40~18:10 Visit Gion <30 Minutes>

18:10~18:30 Head to Fushimi Inari Taisha

18:30~19:00 Visit Fushimi Inari Taisha <30 Minutes>

19:00~20:30 Head back and arrive at Port of Osaka

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from Singapore October 16th, 2019

16.10.2019

06:00AM ~ 20:00PM

14-hour tour

Customers from #singapore

Tour by Toyota HIACE 2019

One day trip!!!

#osaka => #mtfuji => #tokyo

***The following schedule was amended during the tour due to typhoon that the fruit picking activity was canceled by the farm few days before the tour and due to cloudy weather, Mt. Fuji couldn’t be seen. Therefore, the crew went to Lake Kawaguchiko, Chureito Pagoda, Mt. Fuji Panoramic Ropeway, Oishi Park and passed by Fuji-Q Highland and other areas on the way from Osaka to Mt. Fuji & from Mt. Fuji to Tokyo***

[DRAFT] Itinerary

06:00~12:00 Pick up at Karaksa Hotel in OSAKA Namba then head to MT. FUJI

*** Head directly to Nakagomi Orchard

***Stop at parking area every approximately 2 hours

12:00~13:00 Lunch <60 Minutes>

***Lunch at the restaurant on the way to Nakagomi Orchard

13:00~14:00 Enjoy Fruit Picking at Nakagomi Orchard <60 Minutes>

14:00~15:00 Head to Mt. Fuji Panoramic Ropeway

15:00~16:00 Visit Mt. Fuji Panoramic Ropeway <60 Minutes>

16:00~17:00 Visit Oishi Park & Kawaguchiko Amphi Hall on the way back <45 Minutes>

17:00~19:00 Head to Tokyo & arrive at Karaksa Hotel Tokyo Station

REMARKS

1.) If time allows, let’s pass by Lake Tanuki or Chureito Pagoda

2.) Dinner might be arranged at 17:00 before heading to Tokyo

3.) If time allows, pass by Tokyo City Air Terminal for clients to change the ticket

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from Singapore October 13th, 2019

13.10.2019

Customers from #singapore

#osaka & #nara tour by Toyota HIACE 2019

[DRAFT] ITINERARY

09:00~10:00 Pick up at Karaksa Hotel Osaka Namba and head to NARA

10:00~11:30 Visit Todaiji and Nara Deer Park <90 Minutes>

11:30~11:40 Head to Kofuku-ji

11:40~12:00 Visit Kofuku-ji <20 Minutes>

12:00~13:00 Lunch <60 Minutes>

13:00~14:00 Head to OSAKA Castle

14:00~15:30 Visit Osaka Castle <90 Minutes>

15:30~15:45 Head to Tsutenkaku Tower

15:45~16:15 Visit Tsutenkaku Tower <30 Minutes>

16:15~16:35 Head to Kuromon Fish Market

16:35~16:50 Visit Kuromon Fish Market <25 Minutes>

16:50~17:00 Head back to Karaksa Hotel Osaka Namba or customer’s preferred location

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008