Category Archives: KOBE Tour

Customers from Indonesia October 9th, 2019

09.10.2019

Customers from #indonesia

Kyoto Tour by Minivan Toyota Hiace in #nara and #kobe

[DRAFT] ITINERARY

09:00~10:00 Pick up at Hotel then head to NARA

10:00~11:30 Visit Todaiji and Nara Deer Park <90 Minutes>

11:30~13:00 Head to KOBE

13:00~14:30 Lunch at Kobe Steak Land <90 Minutes>

14:30~14:15 Head to Kitano-Cho

14:15~15:00 Visit Kitano-Cho <45 Minites>

15:00~16:00 Visit Nunobiki Ropeway <60 Minutes>

16:00~17:00 Head back to Osaka and arrive at the hotel

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

l

Customers from the Philippines October 7th, 2019

07.10.2019

Customers from #philippines

A day trip by Toyota Hiace 2019 in #kobe

[DRAFT] ITINERARY

08:00~09:00 Pick up at hotel in OSAKA then head to Arima Onsen

09:00~11:00 Visit Arima Onsen <120 Minutes>

11:00~11:30 Head to Kobe City

11:30~13:00 Lunch at Kobe Steak Land <90 Minutes>

13:00~13:30 Pass by and drive through Kitano-cho <30 Minutes>

13:30~15:00 Visit Nunobiki Ropeway <90 Minutes>

15:00~16:00 Arrive at the hotel in Osaka

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from Australia and South Africa October 6th, 2019

06.10.2019

Customers from #australia & #southafrica

A day trip by Toyota Hiace 2019 in #kobe

08:30~10:00 Pick up at Hotel in Kobe and head to Himeji Castle

10:00~12:00 Visit Himeji Castle + the garden <120 Minutes>

12:00~13:30 Head back to Kobe and drop one passenger at Sannomiya Convention Center

13:30~14:30 Lunch at Kobe Steakland <60 Minutes>

14:30~15:00 Pass by Kitano-cho <30 Minutes>

15:00~16:00 Visit Nunobiki Ropeway <60 Minutes>

16:00~16:30 Arrive in the hotel in Kobe

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Customers from The Phillipines October 3th, 2019

03.10.2019

Customers from #philippines

A day trip by Minivan Toyota Hiace 2019 in

[Draft] Itinerary

09:00~10:15 Pick up at hotel and head to KOBE

10:15~11:15 Visit Meriken Park, <60 Minutes>

11:15~11:35 Head to Nunobiki Ropeway

11:35~13:00 Visit Nunobiki Ropeway <85 Minutes>

13:00~14:00 Lunch <60 Minutes>

*** Recommended Kobe beef for Lunch

14:00~15:15 Back to hotel in KYOTO and pick up another guest

15:15~16:45 Head to Arashiyama

16:45~18:00 Visit Arashiyama (Togetsu Bridge, Bamboo Forest, Arashiyama City) <85 Minutes>

18:00~18:30 Head back to hotel and arrive at hotel

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Get your private transportation in Osaka, Nara, Kyoto and Kobe

Get your private transportation in Japan 🇯🇵

8-hour tour starts from ¥65,000 ~

[from Osaka, Nara, Kyoto, Kobe]

•This Private VIP Tour in KYOTO/OSAKA/NARA/KOBE allows you to Customize Your Itinerary to fit your specific travel expectations.

•You have your own private car and Japanese driver who can speak English for 8 hours.

•Our team assists you to manage the tour, give recommendations, make reservations and check information.

How to book?

📎STEP1:

Please email/text/call us [See contact details] and inform us total number of traveling people, places you wish to visit in KYOTO/OSAKA/NARA/KOBE, special requests, traveling date, pick up time and location.

📎STEP2:

With careful communication and planning, we propose, share and exchange our draft detailed itinerary.

📎STEP3:

We revise/finalize the itinerary.

The price included

✔️tax

✔️car

✔️driver

✔️toll fees

✔️fuel fees

✔️parking fees

✔️1 pocket wi-fi to be used on board

✔️24 hours concierge service

***Door-to-door service

***Flexible schedule

***Extra charge for over time service and airport transfer

Private VIP Tour in KYOTO/OSAKA/NARA/KOBE

Customize your itinerary your way!

Email: info@isekai-travel.com

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008