NARA & KYOTO in 11-Hour Day Tour

TOUR TYPEPrivate & Custom Tour
NUMBER OF TRAVELERSMaximum 9 People
PRICE100,000 yen per car (not per person)
PICK_UP LOCATIONOsaka, Nara, Kobe or Kyoto
(Client’s hotel/accommodation)
PICK_UP TIMEClient choose pick-up time
VEHICLESa.) Land Rover Discovery Sports 2018 (max 3 pax)
b.) Toyota HIACE 2019 (max 9 pax)

Bigger car could be arranged with different price!
INCLUSIONSTax, Car, Driver, Fuel Fees, Toll Fees, Parking Fees, Tour Management, Hotel Pick-Up/Drop-Off
EXCLUSIONS
Meals, Accommodations, Entrance Fees 
CONTACTinfo@isekai-travel.com
+818043948008 
(Viber, WhatsApp, WeChat, Line are okay)

TENTATIVE SCHEDULE 

08:00~09:00 Pick up in Osaka and head to Nara 

09:00~10:15 Visit Nara Deer Park and Todaiji Temple (75 minutes)

10:15~11:45 Head to Arashiyama 

11:45~12:45 Lunch in Arashiyama (60 minutes)

12:45~14:00 Visit Arashiyama – Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryuji Temple… (75 minutes)

14:00~14:30 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

14:30~15:00 Visit Kinkakuji (30 minutes) 

15:00~15:45 Head to Kiyomizudera 

15:45~17:00 Visit Kiyomizudera passing by Ninenzaka, Sanenzaka, Old Tatami Starbucks (75 minutes)

17:00~17:30 Head to Fushimi Inari Taisha 

17:30~18:00 Visit Fushimi Inari Taisha (30 minutes)

18:00~19:00 Head back to Osaka

Published by iSEKAI Group Co., Ltd.

Established since August 2018. A Japanese Company based in Osaka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: