Customers from America November 26th, 2019

26.11.2019

Customers from #usa #america #us

Pick-up and drop-off at #portofkobe #kobeport

Travel to #kobe by Toyota HIACE 2019

[DRAFT] ITINERARY

08:30~09:45 Pick up at Port of Kobe and head to Akashi Kaikyo Bridge Exhibition Center

09:45~10:45 Visit Akashi Kaikyo Bridge Exhibition Center <60 Minutes> 10:45~11:30 Head to Kobe Harbor Land

11:30~12:30 Visit Kobe Harbor Land (Kobe Tower) <60 Minutes>

12:30~12:45 Head to Kobe Steak Land

12:45~14:00 Lunch at Kobe Steak Land <75 Minutes>

14:00~14:15 Head to Nunobiki Ropeway

14:15~15:30 Visit Nunobuki Ropeway <75 Minutes>

15:30~16:00 Head to Hakutsuru Sake Brewery

16:00~16:30 Visit Hanshin Earthquake Museum <30 Minutes> 16:00~16:30 Visit Hanshin Earthquake Museum <30 Minutes> 16:30~17:00 Head back and arrive at Port of Kobe

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: