Customers from America November 25th~26th, 2019

25~26.11.2019

Customers from #usa #america #us

Pick-up and drop-off at #portofkobe #kobeport

Travel to #kobe #osaka #kyoto by Toyota Commuter

NOV.25TH, 2019

OSAKA & NARA Tour

11:30~12:30 Pick up at Port of KOBE & head to Osaka Museum of Housing and Living

12:30~13:30 Visit Osaka Museum of Housing and Living <60 Minutes>

13:30~13:45 Head to Osaka Castle

13:45~14:45 Visit Osaka Castle <60 Minutes>

14:45~15:00 Head to Tennoji Temple

15:00~15:30 Visit Tennoji Temple <30 Minutes>

15:30~15:50 Head to Kuromon Fish Market

15:50~16:30 Visit Kuromon Fish Market <40 Minutes>

16:30~16:40 Head to Dotonbori/Namba/Shinsaibashi

16:40~17:30 Visit Dotonbori/Namba/Shinsaibashi <50 Minutes>

17:30~18:30 Head to Kobe Harbor Land

18:30~19:15 Visit Kobe Harbor Land <45 Minutes>

19:15~19:30 Drop off at Kobe China Town or preferred destination

•••••••••••

NOV.26TH, 2019

KYOTO Tour

07:30~09:30 Pick up at Port of KOBE & head to KYOTO

09:30~11:00 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryuji and the town) <90 minutes>

11:00~11:30 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

11:30~12:10 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

12:10~12:40 Head to Higashiyama District

12:40~13:30 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka, Kiyomizudera) <70 minutes>

*** If clients could finish the schedule faster than estimated time, let’s pass by Gion

13:30~15:30 Head back and arrive at Port of KOBE

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: