Customers from the Philippines November 16th~17th, 2019

16~17.11.2019

Customers from #philippines

Pick-up and drop-off at hotel in #osaka traveling to #kyoto #nara #kobe by

by private car – Toyota HIACE 2019 and driver

KYOTO Tour

09:00~10:30 Pick up at hotel & head to KYOTO

10:30~11:10 Visit Kinkakuji – The Golden Pavilion <40 Minutes>

11:10~11:40 Head to Higashiyama District

11:40~12:40 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka, Kiyomizudera) <60 Minutes>

12:40~13:30 Visit Gion <30 Minutes>

13:30~14:30 Lunch at Nishiki Market <60 Minutes>

14:30~15:00Head to Fushimi Inari Taisha

15:00~15:30Visit Fushimi Inari Taisha

15:30~16:30 Head back to Osaka and arrive at accomodation

NARA & KOBE Tour

09:00~09:50 Pick up at hotel and head to NARA

09:50~11:30 Visit Nara deer park and Todaiji Temple <100 Minutes>

11:30~12:30 Lunch <60 Minutes>

12:30~13:44 Head to KOBE Nunobiki Ropeway

13:45~15:00 Visit Nunobiki Ropeway <75 Minutes>

15:00~15:20 Pass by Kitano-jo

15:20~15:30 Head to China Town

15:30~16:00 Visit China Town

16:00~17:00 Head back to hotel

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: