Customers from the Philippines October 31st, 2019

31.10.2019

From the Philippines

Kyoto tour by Private Car – Toyota HIACE 2019 with driver and personal tour guide.

[DRAFT] Itinerary 

09:00~10:30 Pick up at hotel in OSAKA and head to KYOTO Arashiyama 

10:30~12:00 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryuji, Arashiyama Town) <90 Minutes>

12:00~13:00 Lunch <60 Minutes>

13:00~13:30 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

13:30~14:10 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

14:10~14:40 Head to Higashiyama District 

14:40~16:00 Visit Higashiyama District (Ninenzaka -100 year old wooden Starbucks, Sanneizaka and Kiyomizudera) <80 Minutes>

16:00~16:10 Head to Gion

16:10~16:40 Visit Gion <30 Minutes>

16:40~17:00 Head to Nishiki Market 

17:00~18:00 Visit Nishiki Market <60 Minutes>

18:00~18:20 Head to Fushimi Inari 

18:20~19:00 Visit Fushimi Inari <40 Minutes>

19:00~20:00 Head back and arrive in OSAKA 

Private VIP Tour in Kyoto

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/WeChat/Line/Viber +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: