Customers from the Philippines October 28th, 2019

28.10.2019

Customers from #philippines

Tour by Minivan Toyota HIACE 2019 in #osaka

***Anniversary Trip***

[DRAFT] ITINERARY

09:00~09:40 Pick up at hotel in Shinsaibashi and head to Cup Noodle Museum Osaka Ikeda

09:40~10:40 Visit Cup Noodle Museum Osaka Ikeda <60 Minutes>

10:40~11:00 Head to Umeda Sky Building

11:00~12:00 Visit Umeda Sky Building <60 Minutes>

12:00~12:25 Head to Kuromon Fish Market

12:25~13:30 Lunch at Kuromon Fish Market <65 Minutes>

13:30~13:50 Head to Osaka Castle

13:50~15:00 Visit Osaka Castle <70 Minutes>

15:00~15:15 Head to Shitennoji

15:15~16:00 Visit Shitennoji <45 Minutes>

16:00~16:20 Head to Hozenji Temple & Sozenji Yokocho

16:20~16:50 Visit Hozenji Temple & Sozenji Yokocho <30 Minutes>

16:50~17:00 Drop-off at Dotombori. Clients go back to hotel by themselves.

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: