Customers from America October 9th, 2019

09.10.2019

Customers from #america #us #usa

Kyoto Tour by Minivan Toyota Hiace 2019 in #kyoto

[DRAFT] ITINERARY

10:30~11:00 Pick up at Kyoto Station and Head to Arashiyama

11:00~12:30 Visit Arashiyama (Bamboo Groves, Saga Scenic Railway) <90 Minutes>

12:30~13:30 Lunch <60 Minutes>

13:30~14:00 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

14:00~14:40 Visit Kinkakuji – The Golden Pavilion <40 Minutes>

14:40~15:00 Head to Kyoto Imperial Palace

15:00~16:00 Visit Kyoto Imperial Palace <60 Minutes>

16:00~16:15 Head to Nishiki Market

16:15~17:00 Visit Nishiki Market <45 Minutes>

17:00~17:15 head to Gion

17:15~18:00 Visit Gion <45 Minutes>

18:00~18:30 Head back and arrive at Kyoto Station

Private VIP Tour in #japan

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: