Customers from Iceland & Japan September 7th, 2019

A day trip by Minivan Toyota Hiace 2019

[DRAFT] ITINERARY 

08:30~09:00 Pick up at Hotel then head to Arashiyama 

09:00~10:30 Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Arashiyama small town) <90 Minutes> 

10:30~11:00 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

11:00~11:40 Visit Kinkakuji <40 Minutes>

11:40~12:40 Lunch <60 Minutes>

12:40~13:10 Head to Higashiyama District 

13:10~14:30 Visit Ninenzaka (100-year-old Tatami Starbucks), Sannenzaka & Kiyomizudera <80 Minutes> 

14:30~14:45 Head to Sanjusangendo 

14:45~15:15 Visit Sanjusangendo <30 Minutes>

15:15~15:45 Head to Fushimi Inari Taisha 

15:45~ 16:15 Visit Fushimi Inari Taisha <30 Minutes> 

16:15~16:30 Drop off at hotel or Gion  

Private VIP Tour in #kyoto

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: