Customers from Mexico August 22nd, 2019

Thank you for trusting and choosing our service.

[DRAFT] ITINERARY:
07:00~08:15 Pick up at Kyoto Yura Hotel Gallery and Head to NARA
08:15~09:45 Visit Todaiji, Kosuga Tai-sha and Nara Deer Park <90 Minutes>
09:45~09:55 Head to Kofukuji
09:55~10:15 Visit Kofukuji <20 Minutes>
10:15~11:15 Head to Byodo-in Temple
11:15~11:45 Visit Byodo-in Temple <30 Minutes>
11:45~12:45 Head to Arashiyama
12:45~14:15 Visit Togetsu Bridge, Bamboo Forest, Arashiyama Town and grab quick lunch <90 Minutes>
14:15~14:45 Head to Kinrakuji – The Golden Pavilion
14:45~15:15 Visit Kinkakuji <30 Minutes>
15:15~15:45 Head to Sanjusangendo
15:45~16:15 Visit Sanjusangendo <30 Minutes>
16:15~16:30 Head to Higashiyama District
16:30~18:00 Visit Higashiyama District (Ninenzaka, Sannenzaka, Kiyomizudera) <90 Minutes>
18:00~18:10 Head to Gion
18:10~18:40 Visit Gion <30 Minutes>
18:40~19:10 Head to Fushimi Inari Taisha
19:10~20:00 Visit Fushimi Inari Taisha <50 Mintues>
20:00 ~ Dinner or Drop off at Hotel

Private VIP Tour in Kyoto and Nara

Customise your itinerary your way!

Email: info@isekai-travel.com

WhatsApp/Viber/WeChat/Line: +818043948008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: