Customers from Germany July 28th, 2019

Thank you for trusting and choosing our service.

[DRAFT] ITINERARY 

09:00~09:30 Pick up at hotel and head to Arashiyama 

09:30~11:00 Visit Bamboo Forest, Tenryuji Temple, Togetsu Bridge <90 Minutes>

11:00~11:45 Lunch in Arashiyama small town <45 Minutes>

11:45~12:10 Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

12:10~12:50 Visit Kinkakuji <40minutes>

12:50~13:20 Head to Higashiyama District 

13:20~14:50 Visit Ninenzaka (The 100-year-old wooden starbucks), Sanenzaka, Kiyomizudera Temple <90 Minutes>

14:50~15:00 Head to Sanjusangendo 

15:00~16:00 Visit Sanjusangendo <60 Minutes>

16:00~16:10 Head to Gion

16:10~16:40 Visit Gion <30 Minutes>

16:40~17:00 Head back to hotel 

Private VIP Tour in Kyoto

Customise your itinerary your way!

WhatsApp/WeChat/Line/Viber: +81-80-4394-8008

Email: info@isekai-travel.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: