Customers from India & America June 29th, July 1st ~ 2nd, 2019

Thank you Nutan, her family and friends for choosing and using our service.

It’s their first trip in Japan and a lot of good memories

ITINERARY

June 29 [11 Hours]

A Day Trip in Kyoto by Minivan

08:00AM ~ 09:30AM Pick up at Hotel in OSAKA then head to KYOTO

09:30AM ~ 10:30AM Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge, Tenryuji…) <75 Minutes>

10:45AM ~ 11:30AM Lunch <45 Minutes>

11:30PM ~ 12:00PM Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion

12:00PM ~ 12:40PM Visit Kinkakuji <40 Minutes>

12:40PM ~ 13:00 PM Head to Nijo Castle

13:00PM ~ 14:00PM Visit Nijo Castle <60 Minutes>

14:00PM ~ 14:30PM Head to Kiyomizudera

14:30PM ~ 14:45PM Visit Kiyomizudera, Sananenzaka, Ninenzaka <75 Minutes>

14:45PM ~ 16:00PM Head to Sanjusangendo

*Must enter the gate before 16:30PM

16:00PM ~ 16:40PM Visit Sanjusangendo <40 Minutes>

16:40PM ~ 17:00PM Head to Fushimi Inari

17:00PM ~ 18:00PM Visit Fushimi Inari <60 Minutes>

18:00PM ~ 19:00PM Drop customers at Hotel in Osaka

July 01 [8 Hours]

A Day Trip in Osaka & Nara by Minivan

09:00AM ~ 10:00AM Pick up at Shin-Osaka then head to NARA

10:00AM ~ 12:00PM Visit Todai-Ji Temple and Nara Deer Park <120 Minutes>

12:00PM ~ 13:00PM Lunch <60 Minutes>

13:00PM ~ 14:00PM Head back to OSAKA

14:00PM ~ 15:30 PM Visit Osaka Castle <90 Minutes>

15:30PM ~ 15:45PM Head to Shinsaibashi/Namba/Dotonbori

15:45PM ~ 16:45PM Visit Shinsaibashi/Namba/Dotonbori <60 Minutes>

16:45PM ~ 17:00PM Head to Osaka Station

July 02 [4 Hours & 30 Minutes]

A Half Day Trip in Kyoto by Minivan

09:00AM ~ 09:10AM Pick up at Hotel in Kyoto and head to Kyoto Imperial Palace

09:10AM ~ 10:10AM Visit Kyoto Imperial Palace <60 Minutes>

10:10AM ~ 10:30Am Head to Ginkakuji -The Golden Pavilion

10:30AM ~ 11:30AM Visit Ginkakuji <60 Minutes>

11:30AM ~ 11:45 PM Visit Nanzenji

11:45AM ~ 13:00PM Visit Nanzenji and have lunch <75 Minutes>

13:00PM ~ 13:30PM Head to Kyoto Station

CONTACT US

For free quotation and reservation, please contact us 🙂

Private VIP Tour in Kyoto, Nara & Osaka

Customize Your Tour Your Way!

WhatsApp/WeChat/Viber +81-80-4394-8008

Line@: line://ti/p/@ysm9682a

Instagram: https://www.instagram.com/private_tour_osaka/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/iSEKAI.Travel/

Email: info@isekai-travel.com

Official Website: http://www.isekai-travel.com

iSEKAI Group Co., Ltd.

Tel/Fax: +81-6-7713-0569

Address: 560-0002 Osaka-Fu, Toyonaka-Shi, Midorigaoka-Cho 1-24-14

Published by iSEKAI Group 株式会社

iSEKAI Group 株式会社の公開情報 iSEKAI グループ株式会社は主に2つの分野に焦点をあてたグループ会社です。 1)教育 日本の企業で働いている従業員の方や企業に対して英語教育を行うこと。+静かで落ち着いた環境のsalonスペースでネイティブの先生から楽しみながら英語を学ぶことです。 2)旅行 日本国内でのVIPのためのプライベートツアーやダナンリゾート(ベトナム)、ラオス旅行の案内もしております。

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: