Customers from the United States June 21st, 2019

Thank you Tracy’s family for trusting and using our service.

A family of four traveling in Kyoto by Land Rover Discovery Sports from 08:00 AM ~ 17:00

Our Japanese English Speaking drivers pick-up the guests and drop them off at their hotel.

This is the most convenient services you could find in Japan.

ITINERARY
09:00AM ~ 09:10AM Pick up at hotel and head to Sanjusangendo
09:10AM ~ 10:10 AM Visit Sanjusangendo <60 Minutes>
10:10PM ~ 10:25AM Head to Kyoto Toni Toni
10:25AM ~ 11:00AM Visit Kyoto Toni Toni <35 Minutes>
11:00AM ~ 11:30AM Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion
11:30AM ~ 12:10PM Visit Kinkakuji <40 Minutes>
12:10PM ~ 12:35PM Head to Arashiyama
12:35PM ~ 13:30PM Luch <55Minutes>
13:30PM ~ 14:30PM Visit Arashiyama (Bamboo Forest, Togetsu Bridge) <60 Minutes>
14:30PM ~ 15:10PM Head to Fushimi Inari Taisha
15:10PM ~ 16:00PM Visit Fushimi Inari <50Minutes>
16:00PM ~ 16:20PM Head to Nishiki Market
16:20PM ~ 17:00 PM Visit Nishiki Market <40 Minnutes>
17:00PM Drop at Hotel

Customers from the United States

June 21st, 2019

Private VIP Tour in Kyoto

WhatsApp: +81-80-4394-8008

Viber: +81-80-4708-0586

LINE: isekai.info

Email: info@isekai-travel.com

Website: http://www.isekai-travel.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: