Customers from America & Canada (Group 2) April 25

Customers traveling on Norwegian Jewel’s Cruise landed in Passenger Terminal for Cruise Ship, TEMPOZAN Wharf, Port of Osaka

Here is our itinerary for the second group

We picked-up 12 customers traveling in Kyoto, Osaka, Nara by Minivan

08:00AM ~ 09:00AM Pick up at TEMPOZAN Wharf, Port of OSAKA then Head to NARA

09:00AM ~ 10:30AM Visit Todai-ji & Nara Deer Park  <<90 Minutes>>

10:30AM ~ 11:45AM Head to KYOTO Arashiyama 

11:45AM ~ 13:45PM Have quick lunch in Arashiyama & Visit Bamboo Grove, Togetsu Bridge <<120 minutes>>

13:45PM ~ 14:15PM Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

14:15PM ~ 14:45PM Visit Kinkakuji <<30 Minutes>>

14:45PM ~ 15:30PM Head to Kiyomizu Dera

15:30PM ~ 17:00 Visit Kiyomizudera, Gio, the 100 Year-old wooden starbucks … <<90 Minutes>>

17:00 ~ 17:40 Head to Fushimi Inari Taisha 

17:40 ~ 18:10 Visit Fushimi Inari Taisha <<30 Minutes>>

18:10 ~ 19:10 Head to Osaka 

19:10 ~ 20:30 Have quick dinner & visit Dotonbori, Namba, Shinsaibashi <<80 minutes>>

20:30 ~ 21:00 Head back to Osaka and arrive at TEMPOZAN Wharf, Port of OSAKA 

Error
This video doesn’t exist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: