Customers from America and Canada (Group 1) April 25th

Yesterday, we welcomed 3 groups of customers traveling on Norwegian Jewel’s Cruise landed in Passenger Terminal for Cruise Ship, TEMPOZAN Wharf, Port of OSAKA.

Here is our itinerary for the first group 🙂

We picked-up & dropped-off all guests at the Port of Osaka!

There were 8 customers traveling by Minivan

08:30AM ~ 10:00AM Pick up at TEMPOZAN Wharf, Port of OSAKA then Head to KYOTO Arashiyama 

10:00AM ~ 11:30AM Visit the Bamboo Grove, Tenryuji, Togetsu Bridge & grab quick lunch  <<90 Minutes>>

11:30AM ~ 12:00PM Head to Kinkakuji – The Golden Pavilion 

12:00PM ~ 12:45PM Visit Kinkakuji <<45 Minutes>>

12:45PM ~ 13:00PM Head to Nijo Castle 

13:00PM ~ 14:00 Visit Nijo Castle <<60 Minutes>>

14:00PM ~ 14:15 Head to Sanju Sangendo temple 

14:15PM ~ 15:00PM Visit Sanji Sangendo Temple <<45 Minutes>>

15:00PM ~ 15:15PM Head to Kiyomizu Dera 

15:15PM ~ 18:30PM Visit Kiyomizu Dera, the 100 years Old Starbucks, Gion, Nishiki Food Market <<195 minutes>>

18:30PM ~ 19:00PM Head to Fushimi Inari Taisha 

19:00PM ~ 19:30PM Visit Fushimi Inari Taisha <<30 Minutes>>

19:30PM ~ 21:00 PM Head back to Osaka and arrive at TEMPOZAN Wharf, Port of OSAKA 

Private VIP Tour in Osaka, Nara, Kyoto, Kobe …

For reservation, please contact us:

http://www.isekai-travel.com

info@isekai-travel.com

LINE: isekai.info

MOBILE: +81-80-4394-8008

TEL/TAX: 06-7713-0569

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: